Διοργανώστε σε εμάς την εκδήλωσή σας

Κάτω από την Ακρόπολη και πάνω από την Αθήνα διαθέτουμε τον κατάλληλο χώρο για εκδηλώσεις όλων των ειδών.


Περιτριγυρισμένοι από δεκάδες εκκλησιές στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, διοργανώνουμε την ιδιαίτερη σας ημέρα κάτω από το βλέμμα της Ακρόπολης και θέα της Αθήνας


Με πληθώρα ελληνικών μεζέδων και άφθονο κρασί, χορό και τραγούδι. Λαμβάνοντας υπόψιν τις ιδιαίτερες πατρίδες των γονιών και των συγγενών προσαρμόζουμε το φαγητό και τη διασκέδαση.


Στην ιδανικότερη στάση για φαγητό, αφού έχετε δει τα κάλλη της Ακρόπολης, η κυρία Λένα, με την ίδια προσοχή που προσέχει τα παιδιά της προσέχει και τους καλεσμένους της. Μαγειρεύει η ίδια, τους υποδέχεται και τους καλωσορίζει, ενώ αν υπάρχουν ιδιαιτερότητες υγείας ή γούστου φροντίζει να διαφοροποιήσει το γεύμα την ίδια στιγμή ώστε όλοι να φάνε καλά και να φύγουν ευχαριστημένοι.

Εκδηλώσεις

Γάμοι & Βαφτίσια

Γάμοι και βαφτίσια, γνήσιο ελληνικό πανηγύρι. Με πληθώρα ελληνικών μεζέδων και άφθονο κρασί, χορό και τραγούδι. Λαμβάνοντας υπόψιν τις ιδιαίτερες πατρίδες των γονιών και των συγγενών προσαρμόζουμε το φαγητό και τη διασκέδαση.

Μαθήματα Παραδοσιακής Μαγειρικής

Γαστρονομική ιστορία των Κυκλάδων, και της Κρήτης, με τη συμμετοχή των πελατών στα μαγειρέματα, με μενού που αποτελείται από 14 διαφορετικά πιάτα με φαγητά και προϊόντα από τις Κυκλάδες και τη Κρήτη.

Group / Εταιρικές εκδηλώσεις

Όλοι οι επισκέπτες στην πατρίδα μας πρέπει να γευτούν το γαστρονομικό μας θησαυρό με αυθεντικά ελληνικά προϊόντα. Ξυνομυτζήθρες κρητ8ικές, στακοβούτυρο, τυριά από τα ελληνικά νησιά, ντοματάκια Σαντορίνης, Όσπρια Πρεσπών, πίτες με χειροποίητο φύλλο, μαγειρευτό αρνάκι λουκούμι, χοιρινό κρασάτο γεμιστό, κεφτεδάκια της μαμάς, παραδοσιακά γλυκά και σπιτικά γλυκά κουταλιού. Ελάτε σε ένα αξέχαστο Group Cooking Therapy.

Ιδιαίτερο μενού για μια ιδιαίτερη μέρα